Η Α. & Γ. Νικητάκης Ο.Ε
η επιχειρηματική έκφραση μίας προσπάθειας που πετυχαίνει

Η Α. & Γ. ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ Ο.Ε είναι η επιχειρηματική προσπάθεια του Αντώνη Νικητάκη και της συζύγου του Γιάννας Σβυρινάκη να προωθήσουν ένα αληθινά ντόπιο προϊόν υψηλής ποιότητας στην εθνική και την διεθνή αγορά.

Η επιχείρηση

Η οικογένεια Νικητάκη είναι ένα καλό παράδειγμα της νέας γενιάς Ελλήνων παραγωγών που δεν περιορίζονται στο «γνωστό» και το «σίγουρο» αλλά με εξωστρέφεια, φαντασία και πάθος για την δουλειά τους και ένα ισχυρό όπλο που είναι το κρητικό ελαιόλαδο, εκτίθενται σε μια πραγματικά τεράστια και ανταγωνιστική αγορά και πετυχαίνουν.

Ο τόπος τους είναι συνώνυμος με το ελαιόλαδο, η κουλτούρα τους διαμορφώνεται από αυτό το προϊόν και εκφράζεται μέσα από την διατροφή και την τοπική οικονομία. Η οικογένεια Νικητάκη έχουν δημιουργήσει μία πρότυπη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης: μοντέρνο ελαιοτριβείο, αεροστεγείς ανοξείδωτες δεξαμενές αζώτου φύλαξης ελαιολάδου, γραμμή τυποποίησης που υποστηρίζει διάφορους τύπους συσκευασιών.

VAFIS, Η οικογένεια

“Το προϊόν της οικογένειάς μας είναι ξεχωριστό και πλούσιο σε διατροφική αξία, απόρροια βαθιάς γνώσης και κουλτούρας τόσων χρόνων ενασχόλησης με την ελιά.

VAFIS Extra Virgin Olive Oil
Πιστοποιήσεις