Η Α. & Γ. Νικητάκης ΟΕ – η επιχειρηματική έκφραση μίας προσπάθειας που πετυχαίνει

Η Α. & Γ. ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΟΕ είναι η επιχειρηματική προσπάθεια του Αντώνη Νικητάκη και της συζύγου του Γιάννας Σβυρινάκη να προωθήσουν ένα αληθινά ντόπιο προϊόν υψηλής ποιότητας στην εθνική και την διεθνή αγορά.

Η οικογένεια Νικητάκη είναι ένα καλό παράδειγμα της νέας γενιάς Ελλήνων παραγωγών που δεν περιορίζονται στο «γνωστό» και το «σίγουρο» αλλά με εξωστρέφεια, φαντασία και πάθος για την δουλειά τους και ένα ισχυρό όπλο που είναι το κρητικό ελαιόλαδο, εκτίθενται σε μια πραγματικά τεράστια και ανταγωνιστική αγορά και πετυχαίνουν.

Ο τόπος τους είναι συνώνυμος με το ελαιόλαδο, η κουλτούρα τους διαμορφώνεται από αυτό το προϊόν και εκφράζεται μέσα από την διατροφή και την τοπική οικονομία. Η οικογένεια Νικητάκη έχουν δημιουργήσει μία πρότυπη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης: μοντέρνο ελαιοτριβείο, αεροστεγείς ανοξείδωτες δεξαμενές αζώτου φύλαξης ελαιολάδου, γραμμή τυποποίησης που υποστηρίζει διάφορους τύπους συσκευασιών.

Στην Vafis Olive Oil πιστεύουμε στην επιχειρηματική εξωστρέφεια. Πιστεύουμε σθεναρά ότι το μοναδικής ποιότητος ελαιόλαδό μας μπορεί να φτάσει παντού στον κόσμο μέσω ορθά οργανωμένων συνεργασιών.

Vafis Sales Points on Map

Αυτή την πεποίθηση κάνουμε πράξη: είμαστε μία κρητική οικογενειακή επιχείρηση όμως τα προϊόντα μας έχουν ήδη κερδίσει ένα μερίδιο του καταναλωτικού κοινού σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ. Δεν θέλουμε όμως να σταματήσουμε εκεί, βελτιωνόμαστε συνεχώς, πειραματιζόμαστε και με επιτυχία μεγαλώνουμε την γκάμα των ελαιόλαδών μας, συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, κερδίζουμε βραβεία.

Είμαστε έτοιμοι για να σας γνωρίσουμε και να ξεκινήσουμε μαζί μία νέα και σε βάθος χρόνου συνεργασία. Ο σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε από κοινού το μερίδιο που μας αναλογεί στην διεθνή αγορά και να ωφεληθούμε σε όλα τα επίπεδα από την προώθηση του μοναδικού μας κρητικού ελαιόλαδου.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Συμπληρώστε την φόρμα επαφής και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να συζητήσουμε μία νέα, κερδοφόρα συνεργασία.

“Τα ελαιόλαδα Βάφης είναι πολύ χαμηλής οξύτητας και παράγονται από ελιές ποικιλίας Κορωνέικης στην ευρύτερη περιοχή της πεδιάδας της Μεσσαράς, στην Κρήτη.

Ποτέ δεν αναμειγνύουμε ελαιόλαδα διαφορετικών ελαιοκομικών περιόδων. Κάθε περίοδος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και φροντίζουμε ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα.

Πιστοποιήσεις